Ingrid sin kremet kyllingform med karri og
mangochutney
Ingredienser:
400 gram
kylling, jeg brukte benfri lårfilet (strimlet)
1 liten
squash, i biter
1 paprika, i
biter
6-7
sjampinjong, i skiver
1 liten
purre, finsnittet
1 beger creme fraiche
5 ss mango chutney
2 ts
soyasaus
1 ss
karripulver
1-2
hvitløksfedd, finhakket
2 ts sambal oelek
Ris og Nanbrød til.
Sett ovnen på 225 grader. Finn frem en
stekepanne og fres grønnsakene til de får litt farge og mykner litt. Ha over i
en ildfast form. Gjør tilsvarende med kyllingen, brun den og fordel den i
formen sammen med kyllingen. Pisk sammen creme fraiche, mango chutney, karri,
soya, hvitløk og sambal oelek. Hell sausen over i formen og bre utover slik at
alt er dekket. Stek midt i ovnen i 15 minutter mens du koker ris.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar