Skjær klippfisken i serveringsstykker og legg dem i en ildfast form med litt olje i
bunnen. Drypp god olivenolje over fisken og bak den midt i stekeovnen til den
flaker seg, ca. 20 minutter.
Potet og persillerotmos
Skrell potet og persillerot, skjær i skiver og kok dem møre i usaltet vann. Sil
kokevannet fra og la grønnsakene dampe godt fra seg. Mos dem godt, og rør inn
smør og matfløte til en jevn mos. Smak til med salt og pepper.
Juliennegrønnsaker:
• Gulrot
• Sellerirot
• Stangselleri
• Paprika
• Rødløk
Skjær alle grønnsakene i tynne like små staver. Ha en god klatt smør og litt olje i en ildfast form, legg i
grønnsakene og stek midt i ovnen på 175 grader i 45 minutter. Rør av og til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar