torsdag 16. februar 2017

Pasta med kjøtt og hjemmelaget pesto

Pasta med kjøtt og hjemmelaget pesto




Ingredienser:

  1. Pasta du liker..... vi brukte conchiglie (de rosa på bildet) og tagliatelle (båndspaghetti). 100 gram ukokt pasta pr. person.
  2. Kjøtt du liker.....  vi brukte elg biff, men det er sikkert godt med kylling eller annet kjøtt. 125 gram kjøtt pr person.
  3. 1-2 Rødløk i tynne båter
  4. 1 stk Squash 
  5. 1/2 glass hakkede soltørkede tomater
  6. 1/2 glass sorte oliven
Pesto ingredienser:
  1. 1 hel plante med basilikum
  2. 1 dl olivenolje
  3. 1 pk pinje kjerner, ristede
  4. 100 gram parmesanost
  5. hvitløk..... vi hadde i en hel kinesisk hvitløk, men vi er veldig glad i hvitløk
  6. litt sitronsaft
  7. Salt og pepper
Fremgangsmåte: Skrell, hakk, strimle, skjær alle ingrediensene så du har alt klart før du begynner tilberedningen☺

  1. Start med å koke pastaen
  2. Imens lager du pestoen. Hakk ingrediensene til passelige biter før du bruker stavmikseren for å få til en pestosaus. 
  3. Skjær kjøttet i strimler og stek det lett, kan gjerne være rosa inni.
  4. Legg kjøttet til side og stek løken og squashen i 2-3 minutter før du har oppi soltørkede tomater og oliven.
  5. Ha i kjøttet igjen, krydre med salt og pepper.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar