tirsdag 2. juli 2019
Laksepai
Laksepai
Paibunn:
125 g romtemperert margarin
3 dl mel
3 ss vann
Alt blandes sammen og trykkes ut i en paiform, eller en annen form som tåler 180 grader.
Prikk paibunnen og stek den ved 180 grader i 10 minutter. Avkjøl litt.
Man kan jukse og kjøpe ferdig paibunn på butikken 😁
Visp 3 egg og 3 dl fløte som haes i paibunnen. Legg i røkelaks og fersk dill på toppen.
Stek ved 180 grader i 40 min.
Melon og druer er perfekt som tilbehør.
På bildet er det også brokkoli i paien. Denne oppskriften er en basis oppskrift. I en pai kan man ha i det man liker. Men pass på å ha ingrediensene i små biter så de blir ferdig tilberedt på de 40 min de er i ovnen.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar