tirsdag 2. juli 2019

Laksepai




Laksepai

Paibunn:
125 g romtemperert margarin
3 dl mel
3 ss vann
 Alt blandes sammen og trykkes ut i en paiform, eller en annen form som tåler 180 grader.
Prikk paibunnen og stek den ved 180 grader i 10 minutter. Avkjøl litt.
 Man kan jukse og kjøpe ferdig paibunn på butikken 😁

Visp 3 egg og 3 dl fløte som haes i paibunnen. Legg i røkelaks og fersk dill på toppen.
Stek ved 180 grader i 40 min.

 Melon og druer er perfekt som tilbehør.

 På bildet er det også brokkoli i paien. Denne oppskriften er en basis oppskrift. I en pai kan man ha i det man liker. Men pass på å ha ingrediensene i små biter så de blir ferdig tilberedt på de 40 min de er i ovnen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar