torsdag 10. oktober 2019

JOSHUAS RICH BEEF AND STOUT CASSEROLE FROM AUSTRALIA

JOSHUAS RICH BEEF AND STOUT CASSEROLE FROM AUSTRALIA

Stout kjøttgryte

40ml olivenolje
1 kg grytekjøtt
10 stk hele sjalottløk
250 gram champignon
1 stk stor løk
150 g bacon
4 stk fedd hvitløk
4 dl stout eller porter
4 dl oksefond
2 ss.  fersk timian
2 ss. tomatpure
1 ss. brunt sukker
2 ss. hvetemel
50 ml kaldt vann

Brun kjøttet, og ha det i en kasserolle med stout og fond. 
Myk stek løken, ha det i kasserollen sammen med bacon, hvitløk, timian, tomatpure og sukker.
La det trekke i ca 1 time.
Brun sjalottløk og champignon og legg det til side.
Tilsett sjalottløk og trekk videre med lokket litt på kasserollen  i 30 minutter.
Tilsett champignon og trekk videre i ca 30 min eller til kjøttet er mørt og væsken er blitt redusert.
Bland hvetemel og vann, rør dette inn og bring gryten til ett oppkok, småkokes i ca 3 min.

Server med rotmos eller potetmos.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar