Laks med nudler og grønnsaker i tynne skiver (Julienne)
Ingredienser:
Laks
Rødløk
Paprika
Gulrot
Champignon
Pastinakk
Nudler
Oystersaus
Begynn med å skrelle og strimle alle grønnsakene i tynne strimler. 5-6 cm lang og ca 3 mm tykke. Soppen skjærer jeg i skiver og deler i to.
Stek først soppen så den får fin brun farge, tilsett løken og mykstek dette. Ta det til side.
Stek så resten av grønnsakene på middels varme, pass på at de ikke brenner seg. Rør/ løft på massen ofte. Stek til de er myke, så tilsetter du løk og sopp. Senk varmen og la det stå mens du steker laksen. Eventuelt ha det i en kasserolle om du har bare en stekepanne.
Ha middels høy varme i pannen, ha i litt stekesmør. Om laksen er med skinn, sett den på skinnsiden i ca 3 min. Så ca 1 minutt på hver side.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar