Mammas kylling suppe
Nok til 6-8 personer, alt etter hvor store kyllingfiletene er.
2 løk
3 hvitløksbåter
Skjæres i smått og freses i 2 ss margarin.
3 gulrøtter
3 stenger stangselleri
1 stor rød paprika
3 epler
Alt skjæres i småbiter og haes i stekepannen.
Tilsett
1 ss Karri
¼ ts kanel
¼ ts ingefær
Litt chilipepper
La det surre til det er mørt.
Tilsett
2 store ss hvetemel.
1 ½ liter vann.
Kok opp.
Skjær 6 kylling fileter i små terninger og stek dem i
margarin.
Ha dette i gryten, la det småkoke i 10-15 min.
Like før servering, ha i 2 bokser Creme Fraiche og rør de
godt inn.
Det passer veldig godt med hvitløksbrød til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar