Fiskepakke
Til denne retten kan man tilpasse hvor mye hver
enkelt spiser, legg litt ekstra i pakken til storspiseren. Bruk den fisken du
har/ liker. Vi bruker å mikse ulike typer fisk alt etter hva vi får på kroken
på fisketur.
Grønnsaker tilpasser man også etter hva man har og
liker.
4 fiskefileter
2 gulrot
1 purre
paprika
1 purre
paprika
Pastinakk
Sellerirot
Smør
4 dl fiskekraft
1 dl hvitvin
Sitron
Salt og pepper
aluminiumsfolie
Smør
4 dl fiskekraft
1 dl hvitvin
Sitron
Salt og pepper
aluminiumsfolie
1.
Lag 4 firkantete ark av aluminiumsfolie (ca. 40 x 40 cm),
evt. i ildfast former.
2.
Kutt grønnsakene
i tynne strimler
3.
Legg en
klatt smør på et aluminiumfolie ark.
4.
Legg fisken
aluminiumsfolie arket og krydre med salt og pepper
5.
Legg på de fin kuttede grønnsakene
6.
Tilsett en
skvis sitron, en god skje med crème fraiche og ca. 1 dl kraft/ eventuelt en
skvett hvitvin i hver pakke
7.
Lukk pakken
godt.
8. Sett pakkene i ovnen på 200 grader i 10-15
minutter (til fisken er gjennomstekt)
9. Man kan også steke pakkene på grillen, men da bør man ha dobbel "bunn" med folie.
👍
SvarSlett